SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pengar till lagkassan

Lagkassa & avgifter - rekommendation
Varje lag rekommenderas att ha en lagkassa till att betala t ex domare i Sanktan (pengarna återfås mot kvitto), cuper och aktiviteter m.m. En vanlig rutin är att lagledningen tar ut en avgift från varje spelare två gånger om året, en i feb och en i aug, huruvida kassören vill skapa ett nytt konto som tillhör laget eller använda sitt eget är upp till varje enskild kassör, men rekommendationen är att skapa ett nytt för att lättare kunna tyda in- och utbetalningar. 

 

Vi rekommenderar att kassören får i uppgift från övriga ledarteamet att regelbundet redovisa saldo med underlag för insättningar och uttag från lagkassan.

 

Lagkassan ska täcka årets aktiviteter utöver ordinarie verksamhet. Laget ska givetvis inte ta ut en högre lagkassa än nödvändigt för att täcka årets kostnader för laget. Lagkassan bör varje år generera ett litet överskott. Överskottet kan användas som bidrag för att täcka kostnader för medföljande ledare till cuper etc. Vid eventuella särskilda händelser kan ansvarig sportchef godkänna en högre nivå för året. Orsak och bakgrund ska då redovisas.

 
Lagkasseavgifter återbetalas generellt inte.

 

I menyn ovan finns förslag på hur ni som lag kan tjäna pengar till lagkassan. 

Du kan även hitta fler förslag via denna samlingsida 

 

Genom att ta en vecka i kafeterian på Älvsjö IP kan ni också tjäna extra pengar till lagkassan. Kontakta stefan.edlund@alvjsoaik.se

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media