SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Domare till matcher

Betalning av domare i  spelformerna 7m7, 9m9 och 11m11:

Från och med 15 feb 2023 ska uteslutande det digitala domarersättningssystemet i fogis användas i alla matcher där Stockholms Fotbollsförbund tillsätter domare, dvs tävlingsmatcher/Sanktan i spelformerna 7m7, 9m9 och 11m11. Domarna är/blir informerade av Stff och ni ska inte betala någon domare mot kvitto framöver förutom när det gäller t ex träningsmatcher, cuper som inte arrangeras av Stff osv.

 

Vi kommer alltså inte att acceptera några fysiska domarkvitton inlämnade till kontoret för betalning för tidigare nämnda tävlingsmatcher i fortsättningen. 

 

Betalning av domare i spelformen 5m5:

Eftersom vi inte hanterar kontanter och det inte går att swisha från ett företagskonto måste lagen själva lägga ut för domaren. För att få pengarna tillbaka behöver fotbollskontoret få in ett korrekt ifyllt och läsbart domarkvitto. Lägg kvittot i ett kuvert och skriv vilket lag det avser, kontoinnehavare, bank och kontonummer, redovisas månadsvis eller periodvis. Lämna kuveret i Fotbollskontorets postlåda.

 

Ersan cup och träningsmatcher betalas av lagen själva.

 

Domaransvarig inom Älvsjö AIK FF

Vi har en domaransvariga i föreningen, Sawez som tillsätter 5-spelsdomare till Sanktan samt domare till Ersans pokal och Santis cup. Sawez hjälper även till med övrig domartillsättning vid behov tex träningsmatcher. Hemmamatcherna på 5-spel har ÄLVSJÖ AIK FF ofta sina egna utbildade ungdomsspelare som domare. Samtliga ledare och föräldrar uppmanas att ha tålamod och förståelse för att dessa unga domare är oerfarna och kan göra misstag.

 

Återkoppla gärna till domaransvariga om en domare varit bra eller om någon eventuellt misskött sig.

 
Sawez Ahmad 073-713 27 51 / Sawez_ahmad@hotmail.com

 

Om domare uteblir eller missköter sig från 7-spel och uppåt skickar ni ett mail till domare@@stff.se

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media