SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

KLÄDER

Profilguide och Shop
ÄLVSJÖ AIK FF har avtal med ADIDAS som märkesleverantör och Länna Sport som materialleverantör. Vår hemmabutik är Länna Sport, Skogås/Huddinge och alla våra medlemmar kan när som helst beställa kläder ur ÄLVSJÖ AIK FF:s klubbshop. Våra spelare förväntas bära ÄLVSJÖ AIK FF: s profilkläder på träning och match.

 

Matchställ
ÄLVSJÖ AIK FF:s ordinarie matchkläder är Vita tröjor, Blåa shorts och Vita strumpor. Matchtröjor ägs av föreningen och tillhandahålls av föreningen i början av säsongen. För att matchtröjorna ska ha den livslängd vi räknar med ska tröjorna endast användas till match och förvaras, tvättas och torkas enligt instruktioner. Tröjorna ska tvättas ut och in i 30 grader utan sköljmedel och lufttorkas. Tröjorna får inte ägas av spelarna eller användas i andra sammanhang än match. En inventering med önskelista om ändrade storlekar för nästkommande säsong utförs efter varje säsong enligt instruktioner som skickas ut från fotbollskontoret. 

 

Varje lag får av föreningen låna:
Matchtröjor (utespelare + målvakt), 1 sjukvårdsväska, 1 matchbag, 1 pump, 1 kaptensbindel per Sanktanserie, samt 1 set bortavästar/tröjor. 

 

Reservställ 
Klubben tillhandahåller ett set västar till varje lag på 5- & 7-spel. Träningsgrupper på 9- & 11-spel får gemensamma set röda bortatröjor som delas mellan lagen. 

 

Träningskläder 
Alla spelare och ledare ska bära klubbens kläder i samband med träningar och matcher samt när laget är ute och representerar klubben på cuper. 
Detta är viktigt då vi som klubb visar en enhetlig klädsel som stärker klubbens varumärke och ÄLVSJÖ AIK FF-anda. Det spelar ingen roll om det 
är på fotbollsplan eller i privata sammanhang, bär man ÄLVSJÖ AIK FF märket förväntas man uppföra sig på ett föredömligt sätt då man representerar föreningen. 

 

Ledarkläder 
Vi håller för tillfället på att se över hela vårt centrala klädavtal till dess hör din sportchef för att stämma av ledarkläder.

MATERIAL

Vi håller för tillfället på att se över hela vårt centrala material- och klädavtal till dess hör din sportchef för att stämma av material.

 

Förvaring av lagmaterial
Föreningen kan endast tillhandahålla förrådsutrymme till ett fåtal lag. Lagen kvitterar ut sitt material och skulle något försvinna/tappas bort så 
är det laget som ersätter produkterna själva. Reklamationer och förslitning byts självklart ut.

 

 

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media