Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Älvsjö AIK FF består idag av ca 1800 medlemmar vilket gör klubben till en av Stockholms största, och därmed också en av Sveriges, största fotbollsföreningar.


Älvsjö AIK FF har en stolt och stark tradition att utveckla duktiga fotbollsspelare sedan lång tid tillbaka, för att nämna några spelare som exempel så har bland annat har: Jan-Erik Sjöberg (DIF), Yngve & Börje Leback (AIK), Micke Rönnberg (HaIF, MFF), Niklas Kindvall (MFF), Micke Andersson (IFK Göteborg) och på senare tid Elias Storm (DIF) & Olof Guterstam (BP) fostrats från ungdomsspelare fram till senior i föreningen.


Älvsjö AIK FF består av cirka 1500 aktiva fotbollsspelare som tränas av drygt 300 ledare. 

Vår bas är Älvsjö IP men vår verksamhet bedrivs runt om i Älvsjöområdet, på Älvsjö IP har vi en 11-manna och tre 7-manna konstgräsplaner samt flera mindre träningsytor, ett Café och föreningens kansli. 


Verksamheten sträcker sig från de allra minsta knattespelarna till seniorspelare, och alla som är aktiva inom föreningen, styrelse, personal, ledare och spelare styrs av vår värdegrund som vägledning. 


Älvsjö AIK FF drivs till allra största del av ideella krafter, där styrelsen och våra ideella ledare består av eldsjälar med ett stort engagemang som driver föreningen framåt.Vårt devis "landsortsföreningen i storstaden" ska förmedla känslan av att alla känner alla och alla får vara med. 


Kontaktuppgifter kansliet:


Tel: 08-749 1920


E-mail: info@alvsjoaik.se

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer