Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Älvsjö AIK FF
Älvsjö AIK FF består idag av ca 1500 spelare och 300 ledare, vilket gör klubben till en av Stockholms största och därmed också en av Sveriges största fotbollsföreningar.

Bilden är hämtad från vår årliga avslutning på Stockholmsmässan.
Inga sammankomster över 50 personer
2020-03-28 13:34

Regeringens uppdaterade regler förbjuder sammankomster över 50 personer. För ÄAIK FF betyder detta att det från och med nu maximalt får vara 50 personer på en match. Spelare och ledare räknas inte in i antalet, så det innebär att publikantalet inte får överstiga 50 (se info på STFFs hemsida http://www.stff.se/arkiv/2020/03/uppdatering-covid-191/).

 

Här ber vi alla ledare och föräldrar att hjälpas åt i de eventuella fall fler än 50 skulle samlats runt en match, genom att uppmärksamma detta och samarbeta så att antalet inte överstiger 50 personer. Ansvarig ÄAIK-ledare i aktuell match har rätt att ställa in matchen om så skulle vara tvunget.

 

Folkhälsomyndighetens rekommendation är (fortfarande) att friska barn och ungdomar ska hålla igång med sina utomhusidrotter. 

 

Vi påminner också om tidigare information att omklädningsrummen endast är öppna för att toaletter ska kunna användas. Ombyte ska ske hemma och taktikgenomgångar ska ske utomhus.

 

Hälsningar 

Fotbollskontoret och Styrelsen genom Johan Wilny

Endast 30 platser kvar till Knattefotbollsskolan 2020
2020-03-23 13:54

Vi vill härmed bjuda in ert barn född 2014 till Älvsjö AIK FF:s Knattefotbollsskola säsongen 2020!


Fotbollssäsongen närmar sig med stormsteg och nu har ni möjlighet att anmäla de yngsta till Älvsjö AIK FF:s knattefotbollsskola.

 

Vi välkomnar pojkar och flickor födda 2014, och idag den 19 februari har redan 90 av 140 platser bokats upp, så om du inte anmält ditt barn ännu är det hög tid.

ÄAIK:are
2020-03-21 10:05

Vi fortsätter att göra vad vi tror är bäst för att ”plana ut kurvan” för corona och samtidigt hålla igång vår fotbollsverksamhet för våra barn och ungdomars skull. Från och med nu och tillsvidare ska inga inomhusträningar bedrivas och vi uppmanar alla att i möjligaste mån byta om hemma istället för i våra omklädningsrum. Dessa kommer att vara öppna för att toaletterna ska vara tillgängliga, men vi vill att ni undviker ombyte, dusch och samlingar/taktikgenomgångar inomhus.

 

Hoppas på förståelse och samarbete kring detta så att vi snart kan återgå till normal verksamhet igen!

 

/Styrelsen och Fotbollskontoret genom Stefan Edlund

SOMMARFOTBOLLSSKOLA 2020
2020-03-17 16:03
Nu öppnar vi upp för anmälan till Älvsjös väldigt populära Sommarfotbollsskola för de yngre barnen födda 2013 - 2008, 

Gå in på länken nedan till sommarfotbollsskola för mer information och anmälan:

Platserna går som vanligt åt i rasande fart, så anmäl er redan idag för att vara säkra på en plats.Vi öppnar upp anmälan till våra Sommarcamper V26 & 33 för F/P2006-2009 under nästa vecka:
ÄAIK FF tillåter tillsvidare inga cuper, matcher och läger utomlands
2020-03-12 17:19

Med anledning av den oroväckande utvecklingen av coronaviruset har styrelsen i ÄAIK FF tagit beslutet att föreningen inte tillåter cuper, matcher och läger utanför Sveriges gränser för tillfället. Som förening känner vi ett ansvar att inte lägga på enskilda ledare att behöva ta beslut som påverkar spelare och ledare men också väldigt många personer i lagets omgivning i ett så här speciellt läge.

 

Förbudet mot utlandsresor gäller med avresa från nu och tills vidare. Vi följer utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, Skolverkets samt WHO och när vi ser en positiv förändring kommer vi att diskutera en eventuell hävning av detta beslut och kommunicera detta.

 

Vi förstår att detta beslut kan göra ledare och spelare besvikna men vi måste göra vårt yttersta för att bidra till att inte sprida viruset. Dessutom närmar vi oss seriestart och vill inte hamna i karantänsituationer eller lag som fastnar ute i världen. 

 

Vi ber er att vara extra uppmärksamma på symptom som feber, hosta och andningssvårigheter. Ingen bör under några omständigheter träna om den känner sig sjuk och detsamma gäller självklart även nu. Var också extra noga med handhygienen. Vid symptom kontakta vårdguiden 1177 (www.1177.se). 

 

Utöver det fortsätter vår verksamhet med träning och matcher som vanligt där vi förhåller oss till Folkhälsomyndighetens och Skolverkets rekommendationer, dvs att det inte finns någon anledning för friska barn som återkommer från resa att stanna hemma. Dock, om någon i er familj har symptom enligt ovan, ber vi dig att hålla ditt barn hemma från träning och match. 

 

För senaste information och rekommendationer gå gärna in på Folkhälsomyndighetens hemsida, se länkhttps://www.folkhalsomyndigheten.se  

 

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i ÄAIK FF

Nyheter från våra lag
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer