Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Älvsjö AIK FF
Älvsjö AIK FF består idag av ca 1500 spelare och 300 ledare, vilket gör klubben till en av Stockholms största och därmed också en av Sveriges största fotbollsföreningar.

Bilden är hämtad från vår årliga avslutning på Stockholmsmässan.
Fiket stänger för vintern!!
2019-12-04 11:14
Fom den här veckan håller vi serveringen på Älvsjö IP helt stängd och öppnar igen när verksamheten drar igång till våren. Datum för öppnande styrs såklart av väderleken. 

Fotbollskontoret
  
Ny sportslig organisationsstruktur och arbetssätt
2019-11-27 15:07
Föreningen gick tidigare i år ut med information kring analys och utvärdering av den sportsliga verksamheten i Älvsjö AIK FF (se länk) som utmynnade i ett förändring och utvecklingsarbete som sedan september/oktober har presenterats för samtliga ledare vid de årliga åldersgruppsträffarna.

Denna nya organisationsstruktur och arbetssätt (se bilaga) har föreningens båda sportchefer sedan några veckor börjat implementera och utbilda ledarna i, utöver detta kommer föreningen inom kort presentera en övergripande utbildningsplan som är uppdelad för:

  • Spelare
  • Ledare/tränare
  • Styrelse/Personal

Denna utbildningsplan är framtagen i samarbete med SISU/Stockholmsidrotten

Älvsjö AIK FF söker spelarutvecklare
2019-11-20 13:52

Föreningen har två övergripande sportsliga mål:

”-att utbilda och fostra så många egna spelare som möjligt till våra seniorlag” och ”att så många som möjligt ska kunna spela fotboll i Älvsjö så länge som möjligt utifrån sina förutsättningar”

Inom ramen för detta söker vi nu ytterligare kompetens till vår verksamhet, är du en skicklig spelarutvecklare som kan arbeta utifrån en långsiktig plan ser vi gärna dig hos oss.

Damlaget spelar i Elitettan 2020!
2019-11-18 10:18

Att hårt arbete oftast lönar sig vet de flesta som idrottar, att Älvsjö AIK fotboll tar steget upp till Elitettan på det mest oväntade sätt är inget annat än frukterna av ett långsiktigt arbete, det fina spel som laget visat upp under året som gått och så en gnutta flyt.

Fiket stänger på vardagar!!!
2019-10-17 13:29
Hej alla,
F o m måndag 21/10 stänger vi serveringen på Älvsjö IP vardagskvällar och tänker försöka ha öppet på helgerna när det är några matcher och i mån av personaltillgång hela november ut. 

Fotbollskontoret
Nyheter från våra lag
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer