Välkommen till Älvsjö AIK FF
Älvsjö AIK FF består idag av ca 1800 medlemmar vilket gör klubben till en av Stockholms och därmed en av Sveriges största fotbollsföreningar.
Bilden är hämtad från vår årliga avslutning på Älvsjömässan.
Älvsjö AIK anordnar två olika Mini Camper på höstlovet!
2017-09-21 14:11
Vill du träna fotboll på höstlovet? Älvsjö AIK anordnar två stycken olika Mini Camper på höstlovet 2017.
Ordförande informerar
2017-09-13 13:50

Hej alla medlemmar,

 

Nu återstår ca en månad av säsongen 2017, tiden går fort och vart tog sommaren vägen.

Här kommer lite information om de arbeten som pågår inom föreningen nu utöver löpande verksamhet.

Älvsjö AIK Futsal Förening- vi nysatsar på Futsal
2017-09-12 13:34
Till höger - P99 tog SM guld
Futsal, tidigare refererat som five-a-side (inomhusfotboll) växer lavinartat i Sverige och fler och fler förbund och klubbar satsar på den spelformen på vintrarna. Stockholms FF har t ex ökat sin Futsalserie på både senior och ungdomssidan inför denna säsong.
Nu öppnar anmälan till Ersans Pokal 2017-18
2017-09-01 15:37
Vi kan äntligen se framåt mot Älvsjö AIK.s traditionella cup Ersans Pokal för både pojkar och flickor födda 03-08. Älvsjölagen deltar som vanligt kostnadsfritt men måste dock anmäla sig. Anmälningssidan finns HÄR

Välkomna!
Valberedningen förbereder sig....
2017-08-30 11:04

Hej alla Älvsjö AIK:are!

 

Hoppas att ni alla har haft en bra sommar med en skön blandning av vila och kanske lite fotboll. Nu när andra halvåret drar igång tänkte vi i valberedningen påbörja vårt arbete med val av styrelse inför kommande säsong. Nästa års styrelse väljs som bekant på årsmötet i slutet av november/början av december och till detta vill vi ha lite framförhållning.

 

Till att börja med ska sägas att vi är mycket glada över den sittande styrelsens arbete och vi hoppas att de vars mandatperiod går ut är villiga att ställa upp för omval. Samtidigt vill vi uppmuntra fler att ställa upp för val till den viktiga uppgiften som ledamot i ÄAIK FFs styrelse. Dels för att vi inte vet om de som är aktuella för omval kommer att ställa upp för detta och dels för att det rent formellt finns plats för ytterligare någon ledamot samt suppleanter.

 

Vår målsättning är att hitta en bra balans mellan kontinuitet och förnyelse, mellan fotbolls- och föreningskunnande samt gärna ytterligare någon adderande egenskap - som exempelvis ledarskap, teambuilding, annan idrottskunskap än fotboll (för att nämna några).

 

Arbetet som styrelseledamot i ÄAIK är ideellt, vilket innebär att det krävs ett hjärta och engagemang som gör att man tycker om att investera lite tid i vår förening. Många av er gör redan detta genom ert fantastiska arbete som ledare i olika lag - och kanske finns det någon som lämnat en tränar- eller lagledarroll men känner att ni har mer att ge. Kanske finns det också några föräldrar som gärna vill bidra med mer än att skjutsa och heja på matcherna.

 

Vid intresse eller frågor, maila Daniel Collin (Valberedningens ordförande) på: danielhcollin@gmail.com 

 

Med vänliga hälsningar,

Daniel Collin, Robert Villingstam och Christer ”Svackan” Kälveskog

Nyheter från våra lag
Dam U, 24/09 14:42 
Dam, 24/09 13:39 
F04, 21/09 13:58 
Dam, 20/09 16:35 
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer