Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK Dam
Laget säsongen 2019

Damlaget spelar i Div 1 och vi har även vårt B-lag i Div 2 som vi driver tillsammans med utvecklingslaget vilket gör att vi kan erbjuda alla spelare bra matchning varje vecka. Vi tränar fyra pass i veckan på Älvsjö IP och under försäsongen har vi fysträning inomhus och erbjuder två bollpass i veckan på uppvärmt konstgräs runtom södra Stockholm. 

Vi har en stark organisation kring laget, vår huvudtränare Daniel Bjerkén har erfarenhet från bland annat Djurgårdens IF, Tyresö FF och Bele Barkarby. Vår fystränare Ingrid Myhr har mångårig erfarenhet från flera olika idrotter som ger varje spelare den bästa fysiska förutsättningen för att lyckas på planen. Vi har även lagledare Rosi Myhr och materialare Saad Wahami som hjälper till med allt kring laget. 

Vi räckte inte till mot Alingsås
2019-10-12 17:36
Det blev 0–0 i kvalreturen i Alingsås under lördagseftermiddagen. Vi gratulerar därmed Alingsås till avancemang till elitettan – de var bättre och tyngre än oss över två matcher.
Bjerkén inför kvalreturen
2019-10-11 16:24
I morgon spelar vi returmatch i kvalet till elitettan borta mot Alingsås. Här är huvudtränare Daniel Bjerkéns tankar inför matchen.
Förlust hemma i kvalet
2019-10-06 16:23
Det blev en tung förlust med 2–0 mot Alingsås i kvalet till elitettan inför 135 personer på Älvsjö IP på lördagen. Vi inledde nervöst och kom inte upp i normal nivå.
Tung förlust i säsongsavslutningen av div.2
2019-09-30 16:09
I säsongsavslutningen av division två så stod Bälinge IF för motståndet på ett regnigt Älvsjö IP. Det första mötet lagen emellan slutade 1-1 efter en tuff match på naturgräs där Jennifer stod för ett vackert volleymål och Molly för en straffräddning. I tabellen så låg Bälinge inför matchen två placeringar under oss i tabellen. Alltså var det upplagt för en tuff drabbning.
Oavgjort mot Telge i avslutningen
2019-09-30 09:37
Den avslutande matchen i div 1 hemma mot serietvåan Telge slutade 2–2 efter att alla målen kom på fasta situationer.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer