Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK Dam
Laget säsongen 2018

Damlaget spelar i Div 1 och vi har även vårt B-lag i Div 2 som vi driver tillsammans med utvecklingslaget vilket gör att vi kan erbjuda alla spelare bra matchning varje vecka. Vi tränar fyra pass i veckan på Älvsjö IP och under försäsongen har vi fysträning inomhus och erbjuder två bollpass i veckan på uppvärmt konstgräs runtom södra Stockholm. 

Vi har en stark organisation kring laget, vår huvudtränare Daniel Bjerkén har erfarenhet från bland annat Djurgårdens IF, Tyresö FF och Bele Barkarby. Vår fystränare Ingrid Myhr har mångårig erfarenhet från flera olika idrotter som ger varje spelare den bästa fysiska förutsättningen för att lyckas på planen. Vi har även lagledare Rosi Myhr och materialare Saad Wahami som hjälper till med allt kring laget. 

Moa Liwendahl fortsätter 2019
2018-11-20 09:26

Moa flyttades upp från Dam U inför säsongen och har gjort det väldigt bra på sin ytterbacksposition. Hon har under året haft en positiv utveckling på grund av sitt hårda slit på träningarna där hon alltid ger 100 procent. 

Bra prestation men bara oavgjort
2018-11-18 13:38
Lördagens träningsmatch hemma mot Sollentuna slutade 2–2. Vi var det bättre laget men hade svårt att få in bollen samtidigt som bortalaget var hypereffektiva.
Klar seger i Victoria Cup
2018-11-15 10:08
Vi visade bra inställning, vann närkamperna och bjöd inte på någonting under onsdagskvällens bortamatch mot IFK Aspudden-Tellus i Victoria Cup. Matchen slutade 8-3 i vår favör och Svensson firade sitt sista framträdande i Älvsjötröjan med både mål och assist. 
Violina Naoum fortsätter 2019
2018-11-12 10:31

Vioo kom till Älvsjö AIK från Tyresö inför säsongen 2016 och har i år tagit ett stort ansvar både på och utanför planen. Hon är en ledartyp som ställer höga krav på både sig själv och sin omgivning så vi är väldigt glada över att hon spelar i Älvsjö AIK även nästa säsong. 

Elsa Netz fortsätter 2019
2018-11-07 14:04

Elsa kom till Älvsjö AIK inför denna säsong och har bidragit till en tuff konkurrens om målvaktsposten. Hon har haft en riktigt bra utveckling under året och vi minns framförallt bortamatchen mot Södersnäckorna där hon stod för några riktigt högklassiga ingripanden och räddade poäng till laget. Tillsammans med Jessica har vi en riktigt stark målvaktsuppsättning till 2019. 

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer