Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK Dam
Laget säsongen 2018

Damlaget spelar i Div 1 och vi har även vårt B-lag i Div 2 som vi driver tillsammans med utvecklingslaget vilket gör att vi kan erbjuda alla spelare bra matchning varje vecka. Vi tränar fyra pass i veckan på Älvsjö IP och under försäsongen har vi fysträning inomhus och erbjuder två bollpass i veckan på uppvärmt konstgräs runtom södra Stockholm. 

Vi har en stark organisation kring laget, vår huvudtränare Daniel Bjerkén har erfarenhet från bland annat Djurgårdens IF, Tyresö FF och Bele Barkarby. Vår fystränare Ingrid Myhr har mångårig erfarenhet från flera olika idrotter som ger varje spelare den bästa fysiska förutsättningen för att lyckas på planen. Vi har även lagledare Rosi Myhr och materialare Saad Wahami som hjälper till med allt kring laget. 

Ny seger i division II
2019-06-17 11:05
På söndagskvällen tog vi emot Ekerö på Älvsjö IP. De har haft det tungt i serien under våren och det blev också en tämligen komfortabel seger. Matchen slutade 3-0, vilket till stor del berodde på bortalagets duktiga målvakt, som höll nere siffrorna.
6–0-seger mot P18
2019-06-15 20:36
Gotländska P18 stod pall i 20 minuter, sedan lossnade målskyttet för oss och även om bortalaget kämpade tappert ända till slutsignalen speglade resultatet matchen ganska väl.
Stabil seger mot Vaksala
2019-06-08 17:40
Saknas på bilden: Nadja och Nora.
På lördagen var det åter match i division II, denna gång mot Vaksala på bortaplan. Vi fick inte riktigt till spelet och ute på plan var hemmalaget nog väl så bra som oss i långa stunder. Ändå kunde vi ta hem vinsten med klara 5-1, då vi kändes betydligt vassare i sista tredjedelen.
Blytung seger borta mot Tyresö
2019-06-06 11:15
Tyresö hade mest boll under onsdagens match men vi var vassare i straffområdena och fortsätter att imponera defensivt. Matchen var spännande ända fram till övertid då Jennifer bombade in 2–0.
Stark vändning och seger
2019-06-03 09:51
På söndagskvällen tog vi emot Stuvsta hemma på Älvsjö IP. Efter vinsten mot Sätra senast ville vi hemskt gärna följa upp med nya poäng och efter ett avgörande nickmål av Fix i slutminuterna kunde vi ta hem tre poäng.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer