Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK Dam
Laget säsongen 2018

Damlaget spelar i Div 1 och vi har även vårt B-lag i Div 2 som vi driver tillsammans med utvecklingslaget vilket gör att vi kan erbjuda alla spelare bra matchning varje vecka. Vi tränar fyra pass i veckan på Älvsjö IP och under försäsongen har vi fysträning inomhus och erbjuder två bollpass i veckan på uppvärmt konstgräs runtom södra Stockholm. 

Vi har en stark organisation kring laget, vår huvudtränare Daniel Bjerkén har erfarenhet från bland annat Djurgårdens IF, Tyresö FF och Bele Barkarby. Vår fystränare Ingrid Myhr har mångårig erfarenhet från flera olika idrotter som ger varje spelare den bästa fysiska förutsättningen för att lyckas på planen. Vi har även lagledare Rosi Myhr och materialare Saad Wahami som hjälper till med allt kring laget. 

Älvsjö AIK möter F19-landslaget
2019-01-11 15:48
I dag blev det klart att vi kommer att spela mot det svenska F19-landslaget på Bosön den 20 januari.
– Vi får en fantastisk möjlighet att mäta oss med absolut bästa tänkbara motstånd även om det är väldigt tidigt på säsongen, säger Daniel Bjerkén.
Linnéa Rimeika klar för Älvsjö AIK
2019-01-11 10:57

Linnéa är en spelare som vi har varit intresserade av en längre tid och nu är det alltså klart att hon kommer att representera Älvsjö AIK 2019. Hon är uppvuxen och fostrad i Enskede men har de senaste två säsongerna spelat i Boo FF.

Bianca Stigerud klar för Älvsjö AIK
2019-01-07 15:04

Vi välkomnar senaste nyförvärvet Bianca Stigerud, forward från Qviding FIF. Hon har under senhösten tränat med laget och har även spelat en träningsmatch mot BP där hon gjorde en mycket bra insats. 

Johanna Engberg fortsätter 2019
2019-01-02 13:22

Johanna kom till Älvsjö AIK strax före sommaren 2017 och visade direkt vilken målfarlig spelare hon är. På hösten gjorde hon 9 mål och i år gjorde hon 11 mål i seriespelet. Hon har en förmåga att hitta rätt ytor straffområdet och är en riktigt bra avslutare. Vi är väldigt glada över att Johanna spelar i Älvsjö AIK nästa säsong. 

Victoria Heikfolk fortsätter 2019
2018-12-21 13:08

Vicci har spelat i Älvsjö AIK i hela sitt fotbollsliv och flyttades upp till damlaget under hösten 2016. Hon har i år vuxit enormt på sin vänsterbacksplats och på 19 matcher i seriespelet startade hon samtliga. I Vicci får vi en offensiv back med en mycket bra passningsfot.

 
Klubbsortiment
Våra sponsorer