Älvsjö AIK Dam

Effektivt Värmbol för svåra
2017-04-30 21:07
På Valborg var det dags för första bortamatchen i division II då vi åkte till Katrineholm för möte med Värmbol. Förra säsongen möttes vi i ettan, så vi förstod att det skulle bli svårt. Förlust med 3-0 låter ju som en mindre god insats men det speglade inte riktigt spelet och vi stod faktiskt för en ganska bra prestation.
Förlust i Nyköping
2017-04-29 16:54
Då matchen flyttades från naturgräset på Folkungavallen till Rosvalla hoppades vi att det skulle kunna var bra för oss, men vi lyckades inte knyta ihop säcken, trots ledning i paus. Nyköping kom tillbaka och under några starka minuter i mitten av andra halvlek vände de på tillställningen och kunde vinna med 2-1.
Kommande matcher
2017-04-27 10:04
I helgen blir det dubbla resor för damtruppen. På lördag åker vi till Nyköping för möte med IFK i division I, och på söndag bär det iväg till Katrineholm, tillsammans med tjejer från U-truppen, för match mot Värmbol i division II.
Vinst i division II-debuten
2017-04-24 21:24
På söndagskvällen var det så premiär i division II, där vi är nya för året. För motståndet stod IK Tun. Det blev mycket kamp och lite skönspel, från båda håll. Vi hade lite mer boll men skapade inte mycket offensivt. Till slut lyckades vi ändå få in en boll och stod som segrare.
Seger i derbyt
2017-04-22 16:44
Lördagens prestigefyllda derby mot Sätra slutade med en 1-0-seger för Älvsjö. Det var svåra förhållanden med en väldigt kraftig vind, men när domaren satte igång matchen visade det sig att vi hade lite lättare att bemästra vädret. Målet kom via straff från Emelie, tidigt i matchen, och vi lyckades alltså hålla tätt under resten av speltiden, genom en riktig laginsats.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer