Älvsjö AIK Dam

Första veckan avklarad.
2017-10-20 10:24
Då har vi genomfört de första tre träningarna och det har sett hyfsat bra ut med okej tempo och mycket spel.
Efter helgen kör vi!
2017-10-13 12:52
På måndag så drar vi igång och då är det jag, Harry, som tillsammans med Ingrid "Myran" Myhr och Mathias "Udden" Udén som nu tar över ledarskapet. Det ska bli en mycket spännande utmaning med tanke på alla roliga matcher vi har att se fram emot säsongen 2018.
Tack från Björne och Johan
2017-10-05 13:38

Tack för dom här åren i Älvsjö AIKs damlag.

Mycket glädje o skratt, spännande matcher o turneringar, mycket tvättande. MEN den stora behållning är ändå ni spelare o ledare i damlaget, ni är otroligt trevliga att få dela fritiden med.

All kärlek från BH till er alla och lycka till framöver när ni når Elitettan och sedan Allsvenskan!!

Som vanligt blygsam i målsättningarna för laget...


Det är med blandade känslor jag bestämt mig att efter 2,5 år som sjukgymnast åt Älvsjö AIK:s damlag och dam-u att sluta efter denna säsongen. Jag känner mig stolt över att ha fått vara sjukgymnast i en så klassisk damfotbollsförening som Älvsjö AIK, jag vill börja med att tacka alla i föreningen som fått mig att känna mig välkommen från första stund. 

Därefter vill jag rikta stort tack till Stefan, Johan och Björne i ledarstaben som givit mig stort ansvar och förtroende, och har njutit stort av samarbetet med er. 

Störst tack vill jag dock ge till er fantastiska spelare som jag fått lära känna, ni har alltid ställt upp på ett fantastiskt sätt gällande styrketräning och rehabilitering, stort lycka till önskar jag er i era framtida karriärer både på och utanför fotbollsplanen. 

Viktigt för mig var att etablera förebyggande träning emot knäskador och muskulära skador, detta arbete lämnar jag nu vidare till någon annan att bygga vidare på. 

För egen del fortsätter mitt arbete på ortopeden på Karolinska i Huddinge, där undertecknad involveras alltmer i forskning om knäproteser och även som handledare åt framtidens fysioterapeuter.  

Älvsjö AIK ni kanske mister en sjukgymnast men ni har vunnit en supporter och mitt fotbollshjärta, ses säkert på Älvsjö IP i framtiden. 


BH & Johan Fyhrlund

Förlust i sista omgången
2017-10-02 11:12
På lördagen var det match mot Telge, på bortaplan. Vi åkte till Södertälje med en viss bävan, med tanke på storförlusten och utvisningarna där förra året. Så illa blev det nu inte, men det var många sega ben och skallar efter vår 120-minuters-match i Svenska Cupen i onsdags. Efter underläge med 2-0 i paus lyckades vi hyfsa till siffrorna och tillställningen slutade 2-1.
Cup-avancemang efter förlängning
2017-09-28 14:30
I den tredje omgången av Svenska Cupen ställdes vi mot Bollstanäs hemma på Älvsjö IP. Det blev som väntat en jämn och svår kamp, men till slut lyckades Malin trycka in segermålet, 25 minuter in på förlängningen, och vi är därmed klara för gruppspelet till våren.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer