Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Älvsjö AIK Dam
Laget säsongen 2019

Damlaget spelar i Div 1 och vi har även vårt B-lag i Div 2 som vi driver tillsammans med utvecklingslaget vilket gör att vi kan erbjuda alla spelare bra matchning varje vecka. Vi tränar fyra pass i veckan på Älvsjö IP och under försäsongen har vi fysträning inomhus och erbjuder två bollpass i veckan på uppvärmt konstgräs runtom södra Stockholm. 

Vi har en stark organisation kring laget, vår huvudtränare Daniel Bjerkén har erfarenhet från bland annat Djurgårdens IF, Tyresö FF och Bele Barkarby. Vår fystränare Ingrid Myhr har mångårig erfarenhet från flera olika idrotter som ger varje spelare den bästa fysiska förutsättningen för att lyckas på planen. Vi har även lagledare Rosi Myhr och materialare Saad Wahami som hjälper till med allt kring laget. 

Femte raka segern i div 1
2019-08-19 12:04

Efter en bra första halvlek slog vi Södersnäckorna borta med 1–0 på söndagskvällen. Segermarginalen borde ha blivit större men kvaliteten sjönk i andra halvlek.

Stabil seger mot Örebro SK Söder
2019-08-12 11:30
Vårt ledningsmål dröjde till de absolut sista sekunderna av första halvlek trots massor av målchanser. I andra halvlek var vi mer effektiva och vann till slut med 4–1.
Stark insats mot Älta
2019-08-11 12:05
Samtidigt som A-laget tog sig an Örebro hemma på Älvsjö IP åkte vi med ett väldigt ungt B-lag för möte med andraplacerade Älta, i division II. Vi lyckades hålla fokus igenom nästan hela matchen och de bolltapp vi bjöd Boo på förra helgen var i stort sett borta. Efter ett snyggt mål av Alva i slutet av första halvlek kunde vi hålla undan och vinna.
Seger trots straffar och utvisning
2019-08-06 10:06
Vid ställningen 1–1 i den 48:e minuten fick vi en frilägesutvisning och straff mot oss. Men Hässelby missade straffen och trots en spelare mindre vände vi matchen till seger 3–1. 
Förlust mot serieledarna
2019-08-05 11:09
På lördagen var det återstart för division II och vi började mot svårast tänkbara motstånd då vi ställdes mot Boo på bortaplan. Efter en tät och bra defensiv i första halvlek blev det lite för öppet i andra då vi också bjöd på bolltapp i farliga lägen. Det gjorde att siffrorna rann iväg till slut.
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer