Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Älvsjö AIK FF
Älvsjö AIK FF består idag av ca 1500 spelare och 300 ledare, vilket gör klubben till en av Stockholms största och därmed också en av Sveriges största fotbollsföreningar.

Bilden är hämtad från vår årliga avslutning på Stockholmsmässan.
Fiket stänger på vardagar!!!
2019-10-17 13:29
Hej alla,
F o m måndag 21/10 stänger vi serveringen på Älvsjö IP vardagskvällar och tänker försöka ha öppet på helgerna när det är några matcher och i mån av personaltillgång hela november ut. 

Fotbollskontoret
Platser kvar till Höstlovsfotbollsskolan
2019-10-13 15:14
Vi har fortfarande möjlighet att ta emot några fler barn som vill träna fotboll på dagtid under höstlovet.

Nu när det 5 dagar kvar kvar på anmälningstiden till vår Höstlovsfotbollsskola så vi vill passa på att påminna om att sista dagen för anmälan är fredag 18 oktober. 

För mer information och anmälan: http://www.alvsjoaik.se/sida/?ID=268913


Varmt höst-välkomna
Information från Valberedningen
2019-10-01 14:49

Hej alla Älvsjö AIK:are!

 

Fotbollssäsongen går mot sitt slut och därmed närmar sig föreningens årsmöte. Valberedningen jobbar med frågan om val av styrelse inför kommande säsong. Kommande års styrelse väljs som bekant på årsmötet i slutet av november/början av december och till detta vill vi ha lite framförhållning.

 

Till att börja med ska sägas att vi är glada över den sittande styrelsens arbete och vi hoppas att de vars mandatperiod går ut är villiga att ställa upp för omval. Valberedningen är inne i en period där vi intervjuar nuvarande ledamöter om deras bild av året som gått och om deras intresse för en fortsättning i styrelsen.

 

Samtidigt vill vi verkligen uppmuntra fler att ställa upp för val till den viktiga uppgiften som ledamot i Älvsjö AIK FF:s styrelse. Dels för att vi inte vet om de som är aktuella för omval kommer att ställa upp för detta, och även för att det rent formellt finns plats för ytterligare någon ledamot samt suppleanter. Nya tankar och idéer är vitala för att vi ska ta föreningen framåt.

 

Vår målsättning är att hitta en bra balans mellan kontinuitet och förnyelse, mellan fotbolls- och föreningskunnande samt gärna ytterligare någon adderande egenskap - som exempelvis, försäljning/PR, ledarskap samt annan idrottskunskap än fotboll (för att nämna några).

 

Arbetet som styrelseledamot i Älvsjö AIK är ideellt, vilket innebär att det krävs ett hjärta och engagemang som gör att man tycker om att investera lite tid i vår förening. Många av er gör redan detta genom ert fantastiska arbete som ledare i olika lag - och kanske finns det någon som lämnat en tränar- eller lagledarroll men känner att ni har mer att ge. Kanske finns det också några föräldrar som gärna vill bidra med mer än att skjutsa och heja på matcherna.

 

Vid intresse eller frågor, mejla Daniel Collin (Valberedningens sammankallande) på: danielhcollin@gmail.com 

 

Med vänliga hälsningar,

Daniel Collin, Robert Villingstam och Christer ”Svackan” Kälveskog

Höst, fotboll & spännande kval
2019-09-30 15:07
Foto: Fotbollsfoto
Det finns inte så mycket bättre att uppleva inom Svensk fotboll än just spännande kvalmatcher på hösten! 

Nu på lördag smäller det för vårt duktiga Damlag, den första av två matcher i kvalet till fotbollens näst högsta serie på Damsidan "Elitettan" går av stapeln på Älvsjö IP, 15.00, lördag 5 oktober

För motståndet står Alingsås Football Club, som vann Div. 1 norra Götaland i lika överlägsen stil som våra damer vann sin Div. 1 södra Svealand.

Det är alltså bäddat för en högoktanig match nu på lördag på IP.

Ta med hela laget, familjen och vännerna ner till IP på lördag och heja fram tjejerna till seger.

Välkomna!
Information gällande det utvecklings och förändringsarbete Älvsjö AIK FF nu påbörjat
2019-09-26 15:54
Föreningens båda sportchefer har under april – juni gjort en genomgående analys av hur den sportsliga verksamheten har bedrivits under ett antal år tillbaka, denna analys är gjord utifrån föreningens övergripande sportsliga mål:
 
”-att utbilda och fostra så många egna spelare som möjligt till våra seniorlag” och ”att så många som möjligt ska kunna spela fotboll i Älvsjö så länge som möjligt utifrån sina förutsättningar”.

Baserat på analysen som utmynnat i nedanstående punkter och de sportsliga målen har vi kommit fram till att vi behöver göra förändringar i organisationsstrukturen och arbetssättet för att kunna uppnå dessa mål.
Nyheter från våra lag
F11 Svart, 22/10 22:10 
F11 Svart, 22/10 22:09 
P12 Vit, 21/10 15:12 
F11 Vit, 18/10 14:40 
 
Klubbsortiment
Våra sponsorer