SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tack Jessica och välkommen Jonas!
2022-12-09 09:21
 
Vi säger tack och ett stort grattis till Jessica Höglander som den 16 januari byter jobb och börjar på Stockholms Fotbollsförbund som fotbollsutvecklare! Vi är stolta och är glada över att vi som klubb fått vara med dig i flera år. Nu får fler inom Stockholms fotbollen ta del av din gedigna kompetens och ditt engagemang .

All lycka och ett stort tack till Jessica! 💙

Därmed lämnar Jessica Älvsjö AIK FF i januari och ersätts av Jonas Holtbäck. Jonas har de senaste tre åren arbetat i Hammarbys akademi som tränare för P17. Laget tog sig i år, under Jonas ledning, hela vägen till SM-final i P17-klassen.

Har också erfarenhet som sportchef i Hanvikens SK samt har arbetat som fotbollsinstruktör på Fredrika Bremersgymnasium. Jonas går parallellt med Jessica redan nu från december för att få till en sådan smidig överlämning som möjligt.

Välkommen Jonas! 💙
Nya insikter tack vare konstruktiv återkoppling
2022-12-07 13:30

Insikt bidrar till möjligheten att skapa utveckling!

Under hösten har vi låtit seniorspelare samt över 200 ledare inom både barn-, ungdom-, och seniorsidan genomföra en mätning via Beta Team Performance AB.

”Stort tack till alla som tog sig tid att svara! Insikterna och återkopplingen är väldigt värdefull och har bidragit till föreningens pågående arbete med att uppgradera vision, verksamhetsidé, värdegrund samt riktlinjer och stöd för spelar- och ledarutveckling. Stort tack även till Beta Team Performance för en väl genomförd mätning och analys” säger klubbchef Jan Lundberg.

 

Inför år 2023 kommer en uppdaterad vision, verksamhetsidé och värdegrund att presenteras.  Ett arbete som har skett i samråd med utskottet för värdegrundsarbete, styrelsen, fotbollskontoret, med input från undersökningen samt i löpande dialog med medlemmar och föräldrar. Den nya versionen kommer att presenteras här på hemsidan och sedan på kommande tränarmöten, föräldramöten, spelarmöten och möten med våra samarbetspartners.

Elias Spång tar över som huvudtränare för damlaget!
2022-12-06 14:23

Då Arris Tsilichristos har valt att kliva av går Elias in som huvudtränare för truppen.

”Vi är väldigt glada för att Elias väljer att tacka ja till ett huvudansvar. Han har vårt fulla förtroende och nu bygger vi vidare framåt utifrån det” säger Annica Persson, sportchef

 

Elias har varit aktiv i klubben tidigare som spelare (målvakt i herrlaget) och som tränare med erfarenhet från både dam- och pojksidan.

 

Till vardags arbetar Elias som idrottslärare och fotbollsinstruktör på Fredrika Bremergymnasiet. Senaste klubb för Elias var Tyresö FF där han var assisterande tränare i damlaget.

Var med i styrelsen för Älvsjö AIK Fotboll!
2022-11-28 11:30

8 av 9 i styrelsen vill fortsätta och än finns det plats för fler!

5 december kommer Valberedningen publicera sitt förslag på nästa års styrelse. Redan nu kan vi meddela att 8 av 9 i årets styrelse finns med (endast en har avböjt omval). 

 

Styrelsen ska enligt föreningens stadga bestå av ordförande, minst 4 ledamöter och 2 suppleanter. Eftersom en ledamot slutar och det inte finns någon övre gräns finns det plats för en eller flera nya till styrelsen.

Har du tips på vem eller är du själv intresserad?
Du eller tipset behöver inte vara ledare idag och vi ser gärna fler kvinnor i styrelsen. Hör av dig till oss i Valberedningen senast 2 december. Du når oss på erik@sarfors.se eller tel 0727303300.

Ses på årsmötet 12 december

Erik, Mikael och Robert
Valberedningen

Årsmöteshandlingar
2022-11-24 16:20

Som tidigare kommunicerat håller Älvsjö AIK Fotboll årsmöte den 12 dec kl 19:00 i serveringen, Älvsjö IP.

 

Vill du delta men glömt att anmäla dig gör du det via mail till stefan.edlund@alvsjoaik.se senast 30 november. 

 

Inga motioner är inkomna. Ett förslag från styrelsen om ändrat räkenskapsår finns med på agendan och är beskrivet i tillhörande bilaga. 

 

Årsredovisning tillika verksamhetsberättelse beräknas vara klar under nästa vecka och läggs då upp här på hemsidan.

 

 

Provspel
2022-11-17 22:32

Nu finns möjlighet att provträna med flera av våra lag.

 

Läs om vem du ska kontakta på respektive lags egen sida.

Ny spelare, ledare eller supporter
Nyheter från våra lag
P2012 Lila, 07/12 17:28 
P2012 Grön, 01/12 08:41 
P2012 Grön, 28/11 10:36 
 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media