7:e raka utan förlust
2019-03-03 13:39
Dagens match stod FC Järfälla för det blev en jämn match där Järfälla hade många stora och starka spelare.
På plan saknade vi vår kapten Kassim och Garp i försvaret.
Ingen skönspel från något av lagen, en sämre insats av oss men ändå slutar vi som segrare, det är skönt att kunna vinna matcher när man inte spelar bra, det visar vår styrka.
Första målet kommer från Kone som springer förbi sin motståndare och sätter 0-1, en otroligt skicklig passning av Birk (Emil Franson).
Järfälla gör 1-1 på en direkt frispark där bollen hittar sig under vår målvakt.
Vi hinner ta ledning med 2-1 innan pausvilan, den korta ansatsen och bestämdheten i frispark från Kansa sätter oss i förarsätet igen.
Under andra halvlek händer i så mycket och vi gör en sämre insats men resultatet står sig.
Det är skönt att kunna vinna även om vi har en sämre dag, det visar vår styrka.

Kommande match:

Somalia United-Älvsjö AIK lördag den 9:e mars 2019 kl. 15:00 på Rinkeby Knutby BP.