Bagarmossen Kärrtorp BK2 - 6Älvsjö AIK FF

Matchnummer: 150003076
Samling:18:30
Bagarmossen vs Älvsjö AIK 2-6
2020-08-19 22:11

Gårdagens 3:e av 11 matcher slutade med 6-2 till oss mot Bagarmossen på Kärrtorps IP.

Vi spelar stundtals bra anfallsspel och får utdelning på det, totalt 17 avslut i första halvlek. Men det är Bagarmossen som tar ledningen efter ett individuellt misstag i försvaret och före detta Älvsjö spelaren Kone som gör 1-0. Killarna fortsätter spela och vi kommer in i matchen mer och mer, ett fint anfall från höger kanten där Christos gör 2 spelare och spelar in vi kommer till avslut och bollen räddas av en Bagis hand och straff dömd för oss. Kansa sätter straffen säkert och vi har 1-1 i matchen. 2-1 målet kommer ett par minuter senare av Modou som gör sitt första mål för i år i serien men tyvärr åker vi på en kalldusch direkt efter avspark, ytterligare en individuell misstag där finten inte går hem och bagis spelaren får bollen utanför straffområdet och dribblar bort vår målvakt och sätter 2-2, killarna visar en bra inställning efter målet och höjer sig en nivå till, innan paus gör vi 3-2 där vår Brazze Gabbi gör sitt 3e mål på 3 matcher och 4-2 kommer av Dauda innan domaren hinner blåsa av första halvlek.

I andra kontrollerar vi matchen och ger inga farliga chanser till Bagis. Vi hinner göra både 5-2 direkt in i andra och 6-2 i slutet av matchen båda målen görs av Jesper som gör ett jätte bra inhopp innan slutsignalen går.

Vi tackar Bagarmossen för gästvänligheten och bra match och önskar de lycka till i serien.