Matchnummer: 150003104
Samling:14:30
Älvsjö AIK vs Fittja IF 1-0
2020-09-05 22:13

Degens och vår 5:e match spelades mot formstarka Fittja IF som tog 1 poäng borta mot starka Konyaspor och 3 poäng mot serieledarna Iliria. Vi hade väntat oss en tuff match och det blev exakt så. Vi spelar otroligt bra försvarspel och låter inte Fittja skapa några chanser. När vi vinner boll skapar vi ett spelövertag på offensiv planhalva.

I 15:e minuten får vi straff efter en hörna som Fittja spelare tar bollen med handen och Kansa kliver fram och sätter in 1-0 ledningen till oss. Vi skapar ett par målchanser som är halvläge och resultatet står sig efter första 45 minuterna.

I andra halvlek kontrollerar vi matchen och tillåter Fittja äga boll men ett bra försvarspel gör att vi inte blir hotade, sista 10 min får Fittja lite tryck på oss och skapar ett farlig läge som vi klarar av.

Matchen slutar 1-0 och vi inkasserar vår 4 raka seger. Härnäst väntar Tullinge redan på onsdag.

Vi tackar Fittja och önskar de lycka till i fortsättningen.

1-0 J. Kansa (Straff) 15:e min