Älvsjö AIK FF3 - 1Tullinge Triangel Pojkar FK

Samling:18:00
Älvsjö AIK vs Tullinge TP 3-1
2020-09-10 12:33

Gårdagens match mot Tullinge spelades i regnig och blåsväder på Älvsjö IP.

En match där vi styr spelet från minut ett och skapar chanser framåt, Tullinge skapar 3 farliga målchanser som Ousman gör avgörande räddningar på.

Vi gör 1-0 efter 15 minuter, efter målet börjar vi vårda boll ännu mer och skapar lite chanser som vi inte förvaltar.

Ibbe blir nerdragen i straffområdet och straff döms till oss och den sätter Kansa säkert i mål och 2-0 är ett faktum.

Resultatet står sig efter de första 45 minutrarna. I andra gör vi ett tidigt mål via Ibbe och det ser bra ut men plötsligt får Tullinge energi och kommer in i matchen.

De gör 3-1 i slutet men närmare än så kommer inte de.

Matchen slutar 3-1 till oss och 5:e raka segern är inkasserad.

Samtidigt går vi upp i serieledning med en match mindre spelat.

Vi möter Konyaspor redan nu på söndag, en tuff match mot de formstarka hemmalaget.

Vi tackar Tullinge och önskar de lycka till i serien.

1-0 I. Manka (E. Lindquist)15:e min

2-0 J. Kansa (straff) 25:e min

3-0 I. Manka (M. Badjie) 63:e min