Samling:14:30
Älvsjö AIK vs IFK Tumba
2020-09-27 15:32
Sista hemmamatchen i serien slutade med 3-2 vinst mot Tumba.

Vi startar matchen stabilt och får ett bra spel och det ger oss chans efter chans som vi inte förvaltar. Efter en tilltrasslad situation får vi en straff då Tumba spelaren tar bollen med handen. Straffen sätter Modou säkert i mål och 1-0 ledning till oss.

Innan halvleken slutar gör Brkic sitt första mål för säsongen via ett snyggt anfall och 2-0 till oss innan halvlek.

Allt ser bra ut men i andra blir vi för bekväma och nerverna börjar ta över, Tumba gör både 2-1 och 2-2 på knappt 10 minuter mitten av andra halvlek och skakar oss. De fortsätter och trycka på men i 93:e minuten drar Dauda ett skott som sitter i nättaket, 3-2 till oss och slutresultatet blir detsamma. Minuten efter blåser domaren av matchen och ett vi har avancerat och tagit en direkt plats i div. 3 nästa år. Stort grattis till spelarna som har jobbat hårt för detta sedan december. 4 träningar i vecka med hårt arbete gav de resultatet.

Vi önskar Tumba lycka till i sista matchen.

Vi är fortfarande obesegrade i hela div. 4 sista matchen spelas mot Tungelsta.

1-0 M. Badjie (straff) 7:e min

2-0 P. Brkic (I. Manka) 28:e min