SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Spel i Älvsjö AIK Fotbollsförening
Älvsjö AIK FF tar löpande emot barn och ungdomar som tar kontakt med föreningen förutsatt att det finns plats i befintliga lag. Alla ansökningar går via Älvsjö AIK FFs fotbollskontor och görs via det formulär som finns länkat till längst ned på denna sida. Inga ansökningar godkänns av enskilda lag eller ledare.

Prioritering vid intag av nya spelare:
1. Barn som bor i Älvsjö
2. Barn som bor i Hägersten-Älvsjö stadsel
3. Barn som bor bortom Hägersten-Älvsjö stadsel (om det föreligger särskilda skäl kan prioriteten omvärderas. Särskilda skäl uppges under "Kommentar" i anmälningsformuläret)
 
Vi rekommenderar spelare mellan 6-12 år bosatta bortom Älvsjö stadsel att vara kvar i sitt närområde. Vi rekommenderar också att spelare i alla åldrar fullföljer säsongen i den föreningen spelaren tillhör för tillfället.
 
Om spelaren tillhör en annan förening är det viktigt att den sökande informerar sin nuvarande klubb om att man sökt sig till Älvsjö AIK FF. Vi kontaktar alltid den sökandes nuvarande klubb för att säkerställa att det inte föreligger några hinder.

När det finns plats i något av våra lag tar vi kontakt.
 

Ansök om medlemskap via länkarna nedan:

 

Aktiva

  • Ny spelare För spelare betalas medlemsavgift på 300 kr/år samt en spelaravgift som beror på vilken ålder och omfattning. 
  • Ny ledare Ledare betalar medlemsavgiften på 300 kr/år som då täcker försäkring till, från och under träning.

 

Supporter

Ladda ned medlemsappen

Via appen i din telefon kan du svara på  kallelser och ha koll på kalendern för ditt lag.

 

Länk till SportAdmin där du kan ladda ned MedlemsAppen och få full koll på idrottsvardagen

 
Klubbsortiment
Följ oss i Social Media